Om Mig

Hej!

Jag är då en glad 32 årig tjej vid namn Anna. Jag bor tillsammans med min man och våra två döttrar i ett hus på landet i Nykvarn. Tillsammans med oss bor även våran hund Myran, katterna Alfons och Pelle och såklart mina hamstrar.

Då jag inte umgås med min familj, eller mina djur här hemma så spenderar jag många timmar i stallet tillsammans med min häst Putte. 

Jag jobbar på Hågelby 4Hgård, där vi har hästar grisar, getter, får, kaniner, marsvin m.m, så mina dagar är fulla med alla möjliga slags djur.

 

Som många barn så ville jag självklart ha ett eget husdjur när jag var liten. Mina föräldrar tyckte väl sådär om den idén. Sen fick en kompis till mig på dagis två stycken hamstrar, JA en hamster ville jag ha. Mina föräldrar tyckte väl att en hamster var ett ganska så bra husdjur, krävde inte så mycket skötsel och framförallt om jag skulle tröttna så levde det inte så länge.

Jag fick min första hamster när jag var ungefär 7år gammal i julklapp. Eller strax innan jul var det, fick öppna ett paket och där i fanns det en hamsterbur och sen åkte jag och pappa till en djuraffär och köpte mitt alldeles egna husdjur. Han fick heta Knatte och var en liten vit guldhamster. Han köptes från en zooaffär här i Södertälje. Kommer ihåg att han var ganska ovan vid människor först men sen blev han världens tamaste och mysigaste. Han blev hela 2½år gammal. Efter honom så dröjde de inte länge innan jag köpte min andra hamster, Totte. Totte köptes också från en djuraffär och var svart. Efter ett tag så visade de sig att Totte var en Tottis :) Hon var väldigt busig och gillade att gräva i blomkrukor.

 

Min tredje hamster hette först Rasmus, men även "han" visade sig vara en hon. Med henne så var jag på min första utställning och det var jätte kul. Samtidigt som jag hade "Mussis" som hon fick kallas så köptes även nästa hamster in.. och sen växte antalet snabbt. Ja och sen har det bara fortsatt med hamstrar här hemma :) Är uppe i ett 50tal nu, om man då inte räknar med mina kullar, så de är ju några stycken. Jag kommer ihåg alla och kan enkelt rabbla upp dem och deras personlighet. Alla har verkligen varit unika. Men en hamster som betydde väldigt mycket för mig var Vitmårans Creature Shock "Krille". Han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.

 

Här kommer lite roligt (?) fakta om mig:
[Namn] Anna
[Ålder] 32
[Längd] 162cm
[Hårfärg] Brunett
[Ögonfärg] Gröna
[Förhållande] Ja, sen den 25 maj 2002, med Markus, sambos sen jan 2006. Gifte oss 7/8-14
[Intressen] Kompisar, fester, shoppa, ha kul, djur, rida
[Älskar] Min familj, mina vänner, mina djur, sommaren, choklad mm
[Körkort] Ja, sen den 13/10 - 2003
[Bil] En Skoda Superb 2014
[Musik smak] Blandat

 

 

Jag och en varg på Kolmårdens Djurpark.

 

 

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)